Pathogenic Invalidism - Do You Eat The Nydia Last?

Pallgafflar

Det finns så många olika jobb som man kan tänkas jobba med och det är ju kul att det finns så mycket som man kan välja på och som man kan som det är något som man vill ha eller som man kan göra. Det är ju bra att det går att kolla om det finns saker som man kan göra som man tycker är kul, det är ju inte så konstigt att det finns så mycket det kär ju väldigt bra att det är på det viset. Man vill ju kunna jobba med olika saker och vi har ju alla olika intressen och då är det ju toppen att man kan göra olika typer av jobb.

Gäller att hitta det som passar en

Ja det är bra att hitta det som man tycker kul, det kan ju vara så att man känner för att kunna jobba med något som man inte har jobbat med tidigare som tt jobba med pallgafflar och stora maskiner och grävmaskiner. Jag vet att min man skulle tycka att det var jätte kul att få prova på och jobba med det och se hur det är och om det är något som han skulle  trivas med att jobba med.
Det kan ju alltid vara bra att kolla och prova på lite olika saker för att se vad det är som man tycker är kul och som man gärna vill jobba med. Sen så kan man ju ändra sig och kanske vilja börja jobba med något som man inte har gjort tidigare man kanske känner för att hitta på något som man inte har jobbat med på länge. Ja då är det ju toppen om man hittar det som man känner är det som man tycka är kul och något som man kommer att vilja fortsätta att jobba med till exempel.